Prodej rodinného domu 235 m², Hřebeč

15 900 000 Kč

Cena včetně právního servisu.

Nemovitosti nabízí

ABA REAL s.r.o.

Praha, Tržiště 371/3

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji nízkoenergetickou novostavbu rodinného domu o dispozici 5+kk a podlahové ploše 184 m2 na pozemku o celkové výměře 999 m2 v obci Hřebeč, okres Kladno. Dům se nachází na okraji obce pouze s jedním sousedem a na konci slepé ulice, zaručuje tedy veškerý klid a soukromí pro nerušené užívání.

Tato zděná novostavba z roku 2019 je tvořena prostornou předsíní s vchodem na chodbu propojující celý dům. Dominantou je prostorný obývací pokoj s francouzskými okny a vchodem na terasu o výměře 50 m2, zejména ženy ocení praktický kuchyňský kout s okny do zahrady vybavený kuchyňskou linkou na míru včetně všech vestavných spotřebičů: indukční deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, myčka, digestoř a americká lednice s přívodem vody. Z chodby jsou dále vstupy do hlavní prostorné ložnice s vestavnými skříněmi, do dětského pokoje a pracovny. Následuje hlavní koupelna s vanou, sprchovým koutem a umyvadlem, za dveřmi se nachází prostor pro pračku a sušičku, samostatné WC. Na západní straně je další ložnice s vestavnou skříní a vlastní koupelnou s vanou a WC. Pro uložení věcí slouží komora/technická místnost, kde je zázemí pro fotovoltaiku. Dům je osazen 22 panely a baterií, zajišťující přes léto téměř nulové náklady. Dům je vytápěn podlahovým elektrickým vytápěním, každá místnost má vlastní termostat, ohřev vody zajišťují 2 bojlery. Náklady na elektřinu cca 5.000,- Kč/měsíc. Dům je opatřen kamerovým systémem se záznamem. Terasa směřovaná na východ Vám zajistí v parném létě krásně posezení jak ve stínu, tak pro milovníky opalovaní i na sluníčku. Krásná okrasná zahrada je osázená okrasnými stromy, keři a květinami, najdeme zde i dětský domeček a zahradní domek na skladování sekačky a dalších věcí pro údržbu zahrady. V přední části domu se nachází zpevněná plocha pro parkování 3 automobilů. Více info na https://abareal.cz/prodej-domu-hrebec. Dům lze velice jednoduše rozdělit i na dvě bytové jednotky .
Obec Hřebeč se nachází v okrese Kladno ve Středočeském kraji. Díky svému rozrůstání v posledních 20 letech, tak i díky rozrůstání blízkého města Kladna, se dnes obec nachází jen přibližně necelý kilometr na jihovýchod od poslední kladenské zástavby. Žije zde přibližně 2 200 obyvatel. Obcí protéká Lidický potok, který je v některých pramenech a mapách nazývaný i potokem Hřebečským. V obci se nachází MŠ a ZŠ, tělocvična ZŠ s možností pronájmu, komunitní centrum, TJ Sokol, knihovna, tenisové kurty, 3 menší obchody s potravinami, zdarvotní středisko, pošta, dětské a fotbalové hřiště atd. Další občanská vybavenost je v blízkém Kladně - OC Oáza s veškerými obchody, Billa, Lidl, Mountfield, Okey atd. Obec Hřebeč je výborně dostupná jak na Kladno, tak i do Prahy - autobusové spojení do Prahy cca 20 min. na metro Veleslavín, autem po D7. 

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Dlažba
ID nemovitosti 80940
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 999 m²
Plocha užitná 235 m²
Plocha zastavěná 209 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

ABA REAL s.r.o.

Praha, Tržiště 371/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

ABA REAL s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist