Prodej bytu 4+kk 70 m²

189 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Chtěli byste si vyzkoušet středomořský život? Nebo přemýšlíte o tom, že byste zainvestovali do nemovitosti u moře, kterou byste mohli pronajímat turistům?
V přízemí obytného domu, asi 3 km od centra oblíbeného pobřežního města Poreč, se nachází čerstvě zrekonstruovaný byt o dispozici 4+kk, který disponuje užitnou plochou 70 m2.
Byt se skládá ze vstupní haly, která Vás zavede do prostorného obývacího pokoje, který je plynule spojen s kuchyňským koutem a jídelnou. Dále zde máte tři ložnice, z nichž je jedna menší a lze ji využít třeba jako pracovnu. K uspokojení hygienických potřeb Vám poslouží praktická koupelna se sprchovým koutem a WC.
Dominantou tohoto bytu jsou dvě prostorné terasy, které Vám poskytnou díky pergole nebo možnosti zastřešení, úkryt na čerstvém vzduchu, za každého počasí.
Kromě toho k bytu náleží dvě parkovací stání.
Byt se prodává nezařízený a tak je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří si ho chtějí zařídit podle vlastních představ.
Pobřežní město Poreč, ve kterém se možná právě Váš, budoucí byt nachází, svou bohatou historií sahající až do starověku, láká návštěvníky kombinací krásných pláží, křišťálově čistého moře a zachovalé architektury. Pláže v této oblasti nabízejí možnosti koupání, opalování a vodních sportů, jako jsou potápění a plachtění. Oblast kolem Poreče také nabízí rozsáhlé turistické a cyklistické stezky, které návštěvníkům umožňují prozkoumat kouzelnou istrijskou přírodu. Poreč je navíc známá svými gastronomickými lahůdkami, jako jsou čerstvě ulovené ryby, olivový olej a istrijské lanýže. Četné místní restaurace a taverny nabízejí autentická istrijská jídla, která uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.
Neváhejte se nám ozvat pro více informací, nebo domluvení prohlídky.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Provize
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 149411625
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha užitná 70 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist