Pronájem bytu 2+kk 96 m², Praha

29 500 Kč za měsíc

Poplatky pro 2 os. ve výši 1 453,- Kč / měsíc. Elektřina a plyn se převádí na nájemce., bez poplatků

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu exkluzivní mezonetový byt 2+kk o rozloze 96 m2, situovaný v oblíbené lokalitě Praha 5 - Smíchov, v ulici Nad Palatou. Tento designový byt je plně zařízený a připravený nastěhování ihned.

Dispozice bytu tvoří prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní včetně spotřebičů značky Miele, koupelna se sprchovým koutem, toaleta a vstupní chodba. V patře se nachází ložnice se šatnou a koupelna s vanou a toaletou.

Tento elegantní mezonetový byt je skvělým příkladem spojení moderního designu s vysokým standardem bydlení. Nabízí světlý a prostorný obývací prostor spojený s plně vybavenou kuchyní, což vytváří ideální místo pro společné chvíle s přáteli a rodinou. Celý byt je zařízen vkusným nábytkem a moderními prvky, které vytvářejí příjemnou atmosféru a umocňují komfort bydlení. V bytě se nachází dřevěné podlahy, mramorová dlažba, žulová pracovní deska v kuchyni, podlahové topení, vestavěné úložné prostory.

K bytu náleží také garážové stání a sklep. Pro vaše bezpečí je byt vybaven alarmem, který zaručuje maximální ochranu vašeho domova.

Nájemné je 29 500,- Kč, služby jsou ve výši 1 453,- Kč, elektřina a plyn se převádí na nájemce. Kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů. Provize je 29 500,- Kč + DPH.

Pokud hledáte luxusní bydlení v klidné části Prahy s moderním designem a komfortem, toto je právě ten správný byt pro vás. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku tohoto exkluzivního mezonetového bytu.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Poplatky, Provize
Konstrukce Zděná
Balkóny Lodžie
Druhy bytů Mezonet
Parkování Garáž
ID nemovitosti 2146029
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 96 m²
Patro 1
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist