Prodej rodinného domu 105 m², Tuchlovice

9 900 000 Kč

včetně provize a právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme čerstvě dokončený přízemní dům 4+kk v Tuchlovicích u Kladna, s dalším pokojem pro hosty nebo provozovnou, navazující na dům. Dům je postavený účelně a prakticky, s prostornou půdou i zahradou. Vítaná bude i dispozice dětských pokojů, která umožňuje vzájemné respektování soukromí s dětmi libovolného věku. Z obývacího pokoje lze také vstoupit přímo na terasu a do zahrady, která nabízí i zpevněnou plochu pro parkování auta.

Obec Tuchlovice je v okrese Kladno, nadmořská výška 398 m, kraj Středočeský, asi 8 km západně od Kladna a 7 km východně od Nového Strašecí, nejbližší město je Stochov, které je jen asi 2 km západně. Žije zde přibližně 2 800 obyvatel.

Na počet obyvatel mají Tuchlovice jako obec s rozšířenou působností velmi slušnou občanskou vybavenost. Je tu pošta, letní kino, knihovna, mateřská a základní škola, dům s pečovatelskou službou, lékárna, zdravotní středisko se zubní ordinací a praktickými lékaři i pro děti a dorost. Do Prahy je to necelých 30 minut autem, případně je i přímé autobusové spojení. Křivoklátské lesy v dojezdu 10 min.

V blízkosti je známý Turyňský rybník, který je jedním z mála rybníků na Kladensku. Dnes se mu též říká Záplavy. V roce 1985 byly Záplavy vyhlášeny přírodní rezervací o rozloze 236 hektarů. V ní mohou milovníci přírody narazit i na zajímavé a vzácně se vyskytující zástupce živočišné říše. Kromě trvale hnízdícího vodního ptactva, jako jsou třeba labutě, potápka, rákosníci nebo slavíci, je možno na Záplavách v době jarního a podzimního tahu pozorovat i ledňáčky říční, volavku stříbřitou nebo dudka chocholatého.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Konstrukce Montovaná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 9242019
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 501 m²
Plocha užitná 105 m²
Plocha zastavěná 129 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist